Retailerul Profi, cu o retea locala de 369 de magazine, vrea sa angajeze peste 2.500 de oameni in unitatile noi pe care planuieste sa le deschida pana la finalul anului, a declarat pentru wall-street.ro Raul Ciungu, director de HR al companiei.

La finalul 2015, retailerul avea 9.300 de angajati, dupa ce si pe parcursul anului trecut compania a recrutat aproximativ 2.500 de persoane. In 2014, Profi avea 6.850 de angajati.

"In 2016 vom deschide un numar de magazine cel putin egal cu cel din 2015. Astfel, vom crea peste 2.500 de noi locuri de munca. Cautam candidati care isi doresc sa lucreze intr-o companie ce le ofera posibilitati de dezvoltare rapida, candidati determinati sa se autodepasesca", a explicat Raul Ciungu.

In domeniul retailului, cele mai multe oferte de munca sunt in general sunt pentru pozitii de casier, vanzator, sef de tura si sef de magazin.

Pentru a acoperi necesarul de candidati compania recurteaza prin majoritatea metodelor disponibile, in special prin platformele online, precum si prin anunturi de angajare, targuri de joburi, recomandari si retele sociale.

Citeste si:
Min. Muncii vrea sa simplifice formularul A1, pentru detasarea...
Min. Muncii vrea sa...

"Mediul online ne ofera beneficiul de a transmite mai usor informatia catre candidati prin promovarea online a locurilor de munca, oferind totodata si o metoda mai facila de inscriere. De anul trecut, avem si o aplicatie in care candidatii pot sa aplice pentru pozitiile existente", a adaugat managerul de HR al Profi.

Retailerul a anuntat la finalul anului trecut ca a planificat pentru 2016 investitii de 50 milioane euro, cea mai mare parte a sumei urmand sa fie alocata pentru extinderea retelei, care ar trebui sa ajunga in acest an la 500 de magazine. Investitii vor fi facute si in remodernizarea magazinelor existente.

Compania Profi Rom Food este controlata de fondul de investitii Enterprise Investors.

In retailerul romanesc, dupa numarul de angajati, cele mai mari companii sunt Kaufland, Auchan, Carrefour Romania, Profi si Mega Image.

Citeste si:
Munca peste hotare. Tot ce trebuie sa stii cand detasezi salariatii...
Munca peste hotare. Tot ce...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Cum explica ANOFM faptul ca doar 200 de someri au gasit un job in strainatate
Setari Cookie-uri