Eventlink 360, o "familie" ce revolutioneaza evenimentele

Ce se poate naste din entuziasm, orientare catre client, invatare continua, tenacitate, responsabilitate, flexibilitate, empatie, inteligenta si tehnologie? O aplicatie al carei scop este sa fie „mana dreapta” a organizatorilor de conferinte si de evenimente cu public. Aplicatia Eventlink360, pe numele ei, revolutioneaza industria de evenimente, dupa cum a povestit Ioana Bolboaca, „mama” acesteia pentru revista CARIERE.

Familia Eventlink”, cum isi intituleaza Ioana echipa, are ca orice camin regulile ei: entuziasmul, orientarea catre client, invatarea continua, calitatea, tenacitatea, orientarea pe obiective, responsabilitatea, flexibilitatea, empatia, inteligenta, inovatia si, nu in ultimul rand, regula: „ajuta asa cum ti-ai dori sa fii ajutat” . Eventlink360 este o casa bantuita de „delivery spirit”.

“Marea provocare consta in a mentine echilibrul intre viata personala si cea profesionala, plina de obiective si deadline-uri. Nu este intotdeauna usor sa le imbin armonios, astfel incat sa nu imi neglijez copiii si familia si in acelasi timp sa cresc o afacere. Iar ca femeie este cu atat mai greu. Incerc sa prioritizez lucrurile, sa admit ca nu pot face totul de una singura si sa deleg si nu in ultimul rand, sa pastrez o viziune realista asupra a ceea ce pot face intr-o singura zi, astfel incat sa imi ramana timp pentru familie”, ne spune Ioana.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Citeste si:
COVID-19 accelereaz─â schimbarea pentru angaja╚Ťi: care sunt...
COVID-19 accelereaz─â...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Cariere »Setari Cookie-uri