Ce se poate naste din entuziasm, orientare catre client, invatare continua, tenacitate, responsabilitate, flexibilitate, empatie, inteligenta si tehnologie? O aplicatie al carei scop este sa fie „mana dreapta” a organizatorilor de conferinte si de evenimente cu public. Aplicatia Eventlink360, pe numele ei, revolutioneaza industria de evenimente, dupa cum a povestit Ioana Bolboaca, „mama” acesteia pentru revista CARIERE.

Familia Eventlink”, cum isi intituleaza Ioana echipa, are ca orice camin regulile ei: entuziasmul, orientarea catre client, invatarea continua, calitatea, tenacitatea, orientarea pe obiective, responsabilitatea, flexibilitatea, empatia, inteligenta, inovatia si, nu in ultimul rand, regula: „ajuta asa cum ti-ai dori sa fii ajutat” . Eventlink360 este o casa bantuita de „delivery spirit”.

“Marea provocare consta in a mentine echilibrul intre viata personala si cea profesionala, plina de obiective si deadline-uri. Nu este intotdeauna usor sa le imbin armonios, astfel incat sa nu imi neglijez copiii si familia si in acelasi timp sa cresc o afacere. Iar ca femeie este cu atat mai greu. Incerc sa prioritizez lucrurile, sa admit ca nu pot face totul de una singura si sa deleg si nu in ultimul rand, sa pastrez o viziune realista asupra a ceea ce pot face intr-o singura zi, astfel incat sa imi ramana timp pentru familie”, ne spune Ioana.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri