Grupul Renault Romania are disponibile 500 de locuri de munca in inginerie, servicii, fabricatie si 100 de locuri pentru studenti si masteranzi care vor sa faca practica in cadrul companiei.

Compania are deschise posturi pentru specialisti cu experienta de minimum doi ani in activitatea de inginerie, supply chain si post-vanzare, precum si o serie de oportunitati in domeniul fabricatiei si al activitatilor suport, financiar si achizitii.

Renault cauta 300 de posturi pentru departamentul de cercetare-dezvoltare si alte 200 de posturi sunt disponibile in echipele de supply chain, post-vanzare si studii de piata.

Pentru activitatea de fabricatie vehicule, pentru platforma industriala de la Mioveni, compania cauta automatisti si analisti calitate. Cei interesati trebuie sa fie absolventi de studii tehnice, in domeniul automatica, sa fie deschisi sa lucreze in mediul industrial si sa aiba experienta in procesele de automatizare si in materie de calitate.

Candidatii pentru cele peste 500 de posturi (bazate in Bucuresti, Titu sau Mioveni) trebuie sa cunoasca minim o limba de circulatie internationala (engleza, franceza, germana), sa aiba cunostinte avansate de MS Office, sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si deschidere catre mediul international (multicultural) si capacitate de comunicare.

De asemenea, studentii (anul III, IV) si masteranzii care isi doresc sa faca practica in Grupul Renault Romania, pot accesa programul „Drive your Future”.

Renault isi prezinta oportunitatile de cariera in cadrul targului de Angajatori de Top (25-26 martie).

Grupul Renault are in Romania aproximativ 16.000 de angajati, tara noastra fiind a doua in cadrul companiei in ceea ce priveste efectivele si singura, cu exceptia Frantei, care poseda toate competentele unui constructor auto.

Principalele activitati ale companiei sunt desfasurate la: Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul logistic Alliance International Logistic Network), Matrite Dacia (Pitesti), centrul de design Renault Design Central Europe, Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu), directia comerciala Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) si Renault Crédit International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri