In plus, din cadrul companiei beneficiaza de crestere salariala 2.454 de angajati, conform Mediafax.

"An de an angajam peste 1.000 de persoane in restaurantele noastre. Ceea ce inseamna ca zilnic au loc zeci de interviuri de angajare in companie. Suntem alaturi de angajatii nostri si investim constant in dezvoltarea lor, fiind un pilon esential in sistemul McDonald’s. In cei peste 20 de ani de cand activam pe piata locala, peste 27.000 de persoane au urmat scoala McDonald’s, un sistem de training complex, care reuseste sa contribuie la formarea de abilitati si cunostinte extrem de necesare in sectorul in care ne desfasuram activitatea. Astfel, aceasta decizie este parte din procesul nostru de recunoastere si investitie in angajatii nostri", a declarat Daniel Boaje, director general McDonald’s Romania.

De asemenea, compania premiaza atat cei mai buni 40 de de angajati studenti care au rezultate bune la scoala si la locul de munca, cat si cei mai buni manageri de restaurant, potrivit reprezentantilor companiei.

Citeste si:

Pana in prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei in Romania, are 4.000 de angajati si primeste zilnic peste 180.000 clienti in cele 67 de restaurante din 21 de orase ale tarii.

Noul proprietar al lantului de fast-food McDonald’s Romania, Premier Capital, planuieste sa deschida patru restaurante in decursul acestui an, urmand sa decida in care dintre cele sase tari in care opereaza va deschide noile locatii. Unul dintre acestea este probabil sa fie inaugurat in Romania.