La inceputul anului, compania a inaugurat sediul din Miercurea Ciuc, unde lucreaza deja 50 de persoane. Noua investitie a venit in contextul cresterii cererii de servicii pe piata din Ungaria si, implicit, a nevoii de angajati vorbitori de limba maghiara.

In prezent, CGS cauta inca 50 de persoane, care vor fi angajate in perioada imediat urmatoare, pe pozitii full-time si part-time.

Angajatorii precizeaza ca nu cauta neaparat oameni cu experienta in domeniu, angajatii primind toate informatiile de specialitate necesare posturilor in cadrul trainingului initial, care dureaza de la patru la sase saptamani.

Citeste si:

„Ne concentram atentia catre candidatii cu dorinta de munca, varsta si experienta nefiind criterii eliminatorii. Cautam absolventi de facultate sau cu studii in curs. Ei pot avea sau nu experienta in domeniu, compania investeste in pregatirea si formarea lor. Oferim sesiuni de pregatire si training intensive. Multi dintre managerii CGS Romania au inceput candva in compania noastra pe pozitii de entry-level”, declara Vladimir Sterescu, Country Manager CGS Romania.

CGS Romania are acum sase centre de suport in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Targu Jiu, Miercurea Ciuc si Galati, ce furnizeaza servicii de outsourcing in 22 de limbi straine.

Sursa foto: ProStockStudio, Shutterstock