Cateva zeci de joburi sunt disponibile in aceasta vara in Germania, pentru lucratori calificati in domeniul hotelier – gastronomic, care vor sa se angajeze sezonier. Se cauta, in principal, ospatari, iar salariile urca pana la 2.000 de euro.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 34 de posturi in domeniul hotelier – gastronomic, dintre care 22 de posturi de ospatari, doua pozitii de barmani, opt posturi de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si doua posturi de receptioner.

Joburile sunt care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania si sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si Block House. Angajarea se face pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe perioada nedeterminata.

Salariile oferite variaza intre 1.500 si 2.200 euro brut pe luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de ospatar si barman si de 1.500 - 2054 euro brut peluna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si receptioner.

Pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Brasov in septembrie 2016.

Sursa foto: Robert Kneschke, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri