PwC incheie un parteneriat cu platforma Coursera si ofera cursuri de analiza de date

PwC anunta lansarea unei colaborari cu platforma de cursuri online deschise si in masa Coursera, prin care poate oferi o serie de cursuri pentru oricine doreste sa-si aprofundeze cunostintelor de analiza de date.

PwC este una dintre primele retele de servicii profesionale care ofera cursuri pentru cei 208.000 de angajati si publicului larg pe platforma Coursera.

Incepand cu 22 august, noul curs PwC “Data Analysis and Presentation Skills” poate fi urmat oricand, oriunde in lume, prin intermediul platformei flexibile de invatare Coursera. Aceasta colaborare va permite de asemenea echipelor PwC sa-si imbunatateasca procesul intern de invatare si dezvoltare.

„Coursera este creata pentru a ajuta utilizatorii sa avanseze in cariera, oferindu-le acces la cele mai bune institutii de invatamant si suntem incantati sa extindem acest demers prin livrarea unor cursuri celor mai mari angajatori la nivel mondial, precum PwC”, a afirmat Rick Levin, fondatorul si directorul executiv Coursera.

Coursera este o platforma educativa care, in parteneriat cu universitati si organizatii de top la nivel mondial, ofera cursuri online disponibile in masa.

Citeste si:
80% dintre companii spun că lucrul la distanță este noua normă pe...
Sondaj PwC: 80% dintre...

Sursa foto: racorn, Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri