Saptamana viitoare, vineri si sambata, pe 14 si 15 octombrie va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP. Cel mai mare targ de joburi reuneste 100 de companii si 5000 de joburi. Oportunitatile de cariera deschise de companii sunt atat pozitii adresate profesionistilor - 16% dintre joburi sunt pentru candidatii cu peste 3 ani experienta, 27% sunt pozitii middle-level pentru persoane cu 1-3 ani experienta, in timp ce 57% sunt joburi pentru candidatii entry-level – cat si pozitii in cadrul programelor de internship.

In plus, editia aceasta, companiile au si oportunitati de cariera part-time. Din statisticile noastre, 42% dintre angajatorii prezenti editia aceasta, vor avea astfel de pozitii deschise. Cateva exemple de oportunitati de cariera deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: Analyst Programmer – Java, Consultant Resurse Umane, Consilier Juridic, Asistent Achizitii, Junior Brand Manager, Supply Chain Adaptation Project Manager, Accounts Payable Specialist with German, Sales Account Manager, C++ Software Engineer, Consultant Asigurari de Viata.

Orasele pentru care companiile recruteaza. Majoritarea companiilor, 98% dintre companiile care participa la Angajatori de TOP pe 14-15 octombrie, au deschise joburi in Bucuresti. Printre cele 100 de companii participante sunt si angajatori care au planuri de relocare, in orase precum: Timisoara (21%), Iasi (11%), Cluj-Napoca (11%), Brasov (15%), Arad (7%), Ploiesti (7%), Sibiu (11%), Oradea (3%), Targu-Mures (7%), Suceava (5%), dar si in alte orase cu potential de angajare.

Cum poti aplica la joburile deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro. Pentru prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP trebuie sa isi descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro. Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. Daca, dupa discutia purtata la standul companiei, un candidat merge acasa si face modificari in CV, compania la care a aplicat va avea acces la varianta actualizata a CV-ului. Este o metoda eficienta si de succes, apreciata atat de catre companii, care au acces la cea mai recenta varianta a CV-urilor, dar si de catre vizitatori, care pot veni cu 1 singur CV pe care il pot folosi in interactiunea cu toate companiile prezente la eveniment.

Remuneratia oferita de companii pentru pozitiile deschise variaza in functie de nivelul de experienta, cerintele jobului si industria in care activeaza angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-700 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia este cuprinsa intre 1000-1500 EUR si peste 1500 EUR.

31 de workshopuri si conferinte cu participare gratuita!

Pe langa cele 5000 de oportunitati de cariera, evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor oportunitatea sa participe la o serie de workshopuri si conferinte. Editia aceasta a evenimentului contine peste 30 de SkillShop-uri si sesiuni TechTalks utile pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si sesiuni adresate celor pasionati de tehnologie. Pe langa interactiunea cu companiile renumite din domeniul tehnic, va avea loc si un Tech Corner, unde vizitatorii vor putea experimenta ultimele noutati in materie de gadgeturi si robotei. Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar cei interesati pot afla mai multe detalii aici

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Kaufland Romania, Accenture, Adecco, Allianz Managed Operations and Services SE München, Allianz Worldwide Partners, Amber Studio, AMOMA.com, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Banca Transilvania, BCR, BearingPoint Romania, British American Tobacco, Carrefour, Competence Call Center, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, EFD Induction, Federal-Mogul Motorparts, Genpact, Grup Renault Romania, Henkel, Hewlett Packard Enterprise, Huawei, Johnson & Johnson, JYSK, Lidl Romania, L'Oréal Romania, Luxoft, McDonald`s Romania, Microsoft, Misys Financial Software, Mood Media, NN, Pepco, Philip Morris Romania, PTC, Raiffeisen Bank, Ranstand Romania, Reckitt Benckiser, RIN Hotels, Schneider Electric, Societe Generale European Business Services, Softvision, Stefanini Romania, Teamnet, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Temenos, UniCredit Business Integrated Solutions, UPC, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone Romania, Wipro Business Process Services, Xerox etc.

Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 15 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri