Facultatea de Administrarea Afacerilor in Limbi Straine (FABIZ) din cadrul ASE Bucuresti lanseaza un modul de consultanta in management, in cadrul caruia studentii vor lucra impreuna cu specialisti de la EY Romania si A.T. Kearney.

Astfel, studentilor de la ASE li se va facilita accesul la informatie actuala, bazata pe cazuri reale, alaturi de ocazia de a participa la stagii de pregatire la EY si A.T. Kearney.

Cursul este inspirat din practica reala, cu provocarile si obligatiile de zi cu zi, ale unui profesionist din management consulting.

„Acest modul este structurat in cel mai eficient mod prin care se poate face transferul de know-how din mediul privat in mediul universitar. Formatul este interactiv, cu studii de caz, exercitii practice, simulari de business si metode de abordare si rezolvare a celor mai complexe situatii cu care se confrunta organizatiile”, a explicat Tanase Stamule, prodecan FABIZ.

La curs se pot inscrie studenti de anul III si de la master din cadrul FABIZ, pana pe 9 octombrie. Doar 60 dintre candidati vor fi selectati, in urma aplicatiei online, disponibila pe site-ul http://fabiz.ase.ro/consulting. Modulul dureaza pana pe 13 ianuarie 2017, iar predarea se face in limba engleza.

Curs BNR: Leul se intareste...
Citeste si: Curs BNR: Leul se intareste in fata euro

Sursa foto: racorn, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Investitiile straine directe in Europa: cum s-a descurcat Romania