Lantul de restaurante KFC demareaza o campanie de recrutare si angajeaza casieri si bucatari in cele 60 de locatii din tara. Candidatii nu trebuie sa aduca CV-uri, ci doar sa se prezinte in restaurante.

Cei interesati de un loc de munca la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucatar, chiar daca nu au experienta in acest domeniu. Compania anunta ca le va pune la dispozitie traininguri specializate: de la instruire practica in restaurante, realizata de personal autorizat, la training-uri online, sub forma de cursuri si teste.

La interviu, fara CV-uri

Candidatii pot veni la interviu fara CV-uri, direct in restaurante, unde poate completa foaia de tava transformata intr-un CV creativ, primit odata cu fiecare comanda. Pe langa aspectele standard ale unui CV, aplicantii sunt invitati sa completeze si campuri precum muzica pe care o asculta, porecla din liceu, serialele preferate sau numarul de prieteni pe care il au pe Facebook.

Cei care doresc pot sa trimita si CV-uri la job@kfc.ro sau il pot completa online pe www.kfc.ro/realcv.

Intre beneficiile pe care le ofera lantul de restaurante angajatilor se numara bonusuri de fidelitate, cresteri salariale corelate cu vechime si programl flexibi. Angajatii pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

Retail jobs

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network si numara 60 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova.

Citeste si Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut angajeaza peste 450 de oameni in 2016

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri