Saptamana aceasta, vineri si sambata, pe 21-22 octombrie, cei care sunt in cautarea de joburi in Timisoara pot participa la cel mai mare targ de cariera. La eveniment sunt asteptati peste 4500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi care pot interactiona cu reprezentantii celor 70 de companii participante.

De ce le recomandam celor care sunt in cautarea unui job sa participe la Angajatori de TOP? Pe langa faptul ca au ocazia sa discute direct cu echipa de HR si sa cunoasca o parte dintre potentialii viitori colegi, perspectivele de dezvoltare in cariera, pozitiile deschise si proiectele pe care pot lucra in cadrul companiei, mai jos am listat 5 motive pentru care le recomandam celor care sunt in cautarea unui job sa isi noteze in agenda prezenta la Angajatori de TOP:

  • Diversitatea companiilor prezente, 70 de companii cu planuri de recrutare in domenii de activitate, precum: IT&C, Inginerie, Automotive, Servicii si BPO, Retail, FMCG, Servicii de recrutare, Logistica, Audit si Consultanta, Financiar-Bancar, Constructii etc.;
  • 2500 de joburi si oportunitati de cariera pentru profesionisti, absolventi si studenti;
  • peste 270 de pozitii in cadrul programelor de internship, programelor de trainee si a stagiilor de practica;
  • Participarea gratuita, in baza preinscrierii la 28 de workshopuri si conferinte;
  • Sesiuni gratuite de consiliere in cariera oferite la standul CV Experts de specialisti in recrutare cu peste 10 ani de experienta.

Care sunt cele 70 de companii care vor fi prezente vineri si sambata la CRAFT? Cele 70 de companii prezente la targul de cariera Angajatori de TOP sunt organizatii multinationale si locale, angajatori cu importante planuri de dezvoltare pentru urmatoarea perioada. O parte dintre angajatorii care pot fi intalniti vineri si sambata la Centrul Regional de Afaceri sunt: Accenture, Adecco, AEM, Altran Maroc, ATOSS Software, Azur, BearingPoint Romania, Beespeed, berg COMPUTERS, Bosch Service Solutions, Buw, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DRÄXLMAIER Group, Elektrobit Automotive Romania, Flex, Hartl Connect, HELPLINE, Huawei, IBM, Lidl Romania, McDonald`s Romania, Microsoft, Nokia, Pepco, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

„Consider ca piata muncii este foarte dinamica si intr-o continua schimbare. Candidatii trebuie sa ia in considerare mai multi factori (cultura organizationala, mediul de lucru, oportunitatile de dezvoltare profesionala, programele de training, etc), nu doar componenta salariala atunci cand analizeaza o oferta de munca” Apostoiu Lavinia, HR Manager, ZTE SERVICES ROMANIA.

Piata fortei de munca este din ce in ce mai dinamica si acum versus 2010/11 sunt mult mai multe oportunitati si joburi disponibile. Riscul este sa revenim la comportamentele din perioada anterioara crizei, cand schimbarile de job se faceau mult prea des si bazat pe nevoi imediate, nu pe o strategie personala de dezvoltare” - Anca Paun, Recruitment Coordinator, Coca-Cola HBC Romania.

„Compania noastra va continua cresterea din ultimii ani, numarul de angajari la nivel de tara fiind estimate la 1500. Profilurile cautate sunt in mod special tehnice : ingineri software, ingineri hardware, ingineri mecanici, ingineri testare, ingineri mentenanta, ingineri electricieni,. Ingineri automatisti, dar si functii de management si project management si functii de support in domeniul financiar, achizitii etc" Anica Stoica, Director Resurse Umane, Continental Automotive Romania.

„Compania Valeo participa la fiecare editie al acestui eveniment mereu cu acelasi entuziasm! Ne bucuram ca avem posibilitatea de a interactiona si de a cunoaste viitori posibili angajati si suntem pregatiti sa le prezentam acestora aproximativ 50 de pozitii disponibile, atat entry level, cat si middle sau senior level. Aceste pozitii acopera aproximativ toate departamentele companiei noastre!” - Lavinia Diana Susan, Recruiter, Valeo Lighting Injection.

28 de workshopuri si conferinte. Peste 30 de manageri si specialisti vor impartasi din cunostintele lor
Targul de cariera din aceasta toamna le ofera vizitatorilor oportunitatea sa participe la o serie de workshopuri si conferinte. Peste 14 SkillShop-uri utile pentru dezvoltarea personala si profesionala a vizitatorilor, din domenii precum: inginerie, economic, BPO, logistica, retail sau vanzari, iar printre companiile care vor sustine aceste sesiuni sunt: DB Schenker, Valeo Lighting Injection, Cola-Cola HBC Romania, Hella, Accenture, HELPLINE si lista poate continua. Alaturi de SkillShop-uri, 12 TechLab-uri si 2 Conferinte vor fi sustinute in cadrul TechTalks, eveniment dedicat pasionatilor de tehnologie. Peste 20 de manageri si specialisti vor impartasi din cunostintele lor in zone precum: Software Development, Cloud Computing, Embedded Software, IT Support, Telecomunicatii, Consultanta IT, iar printre companiile care pot fi intalnite in cadrul evenimentului se numara: Continental, Microsoft, Visma Software, Nokia, Beespeed, Huawei, s.a.

Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar cei interesati pot afla mai multe detalii accesand link-ul urmator: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii

Cum se pot pregati cei care vor fi prezenti la Angajatori de TOP? Le recomandam vizitatorilor sa descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro. Cu un singur CV pot aplica la toate joburile deschise de companiile prezente. In plus, toate modificarile din CV facute ulterior scanarii la standurile companiilor, vor fi actualizate in timp real in baza de date a acestora, astfel incat companiile au acces la ultima varianta a CV-ului.

Accesul la Angajatori de TOP Timisoara este gratuit in baza CV-ului Barcode descarcat pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 21 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 22 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri