Altex Romania, retailerul electro-IT din Romania, vrea sa angajeze peste 450 de persoane, care sa lucreze in magazinele Altex si Media Galaxy din intreaga tara.

Cele mai multe posturi sunt disponibile in orasele: Bucuresti, Sibiu, Arad, Ploiesti, Brasov, Oradea, Satu Mare, Iasi, Buzau.

Viitorii angajati urmeaza sa ocupe pozitiile de: consultant vanzari (peste 380 de posturi), casier (peste 35 de posturi), manager financiar (peste 10 posturi), director adjunct de magazin (peste 25 de posturi).

Ce salarii ofera Altex Romania

Pentru pozitiile deschise, Altex ofera pachete salaria cuprinse intre 1.500 si 2.700 lei net, in functie de pozitia ocupata in cadrul magazinului.

In completarea salariilor, compania ofera programe dedicate de dezvoltare profesionala. Astfel, angajatii sunt implicati in traininguri si cursuri, prin care isi dezvolta noi abilitati pentru a deveni specialisti in tehnologie si pot evolua profesional prin promovare. In prima jumatate a anului 2016, retailerul a investit peste 300.000 de euro in programe de dezvoltare pentru angajati.

„Industria electro-IT are un specific aparte, in sensul in care a vinde tehnologie necesita anumite aptitudini si cunostiinte – atat ale produselor, cat si ale tendintelor in domeniu – pentru a putea recomanda clientilor cele mai bune solutii. Ne dorim sa atragem oameni specializati, dar si sa formam profesionisti in-house, pe care sa ii sustinem in parcursul evolutiei lor. De aceea, investim constant in instruirea si dezvoltarea angajatilor, oferindu-le oportunitati multiple de crestere, adaptate nevoilor personale de dezvoltare si tendintelor pietei”, a declarat Mihaela Grigoriu, HR Business Partner Altex Romania.

Compania ofera angajatilor si o serie de beneficii suplimentare, precum: prime anuale, bonusuri de performanta, servicii medicale, bonuri de masa, decontarea transportului.

Cati angajati are Altex Romania

Anul acesta, prin extinderea retelei de magazine Altex si Media Galaxy, compania a crescut cu peste 1.000 de angajati noi, in prezent, numarand peste 3.000 de salariati.

Altex Romania are o retea de 113 magazine Altex si Media Galaxy aflate in cele mai importante orase din tara si magazinele online www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri