Pentru multi dintre noi, orele de lucru manual au insemnat traforaj sau pirogravura pentru baieti si „muste” cusute pe o bucata de etamina, pentru fete. Unii parinti pastreaza si acum cu sfintenie primele milieuri cusute in scoala generala de copii, unele mai reusite, altele mai putin reusite. Bucatelele de etamina au inspirat-o pe Diana atunci cand a creat primul tricou din colectia de imbracaminte si accesorii Zestre, conform Revistei CARIERE.

Dupa ce a renuntat la o cariera in Occident si la una in corporatie, tanara antreprenoare si-a deschis un magazin online in care vinde produse create pe baza cusaturilor de pe iile bunicilor noastre. Diana este specialist in Marketing si Comunicare. Are 30 de ani, a terminat Facultatea de Management la ASE, urmata de un master in Business Communication, tot la ASE.

In 2009 a plecat pentru cativa ani din tara pentru a urma cursurile unui master in Business Studies la University of Amsterdam, care a durat pana in 2010. Pe parcursul masterului a facut si doua internshipuri de marketing si comunicare, unul la Museumtickets.nl, cel de-al doilea la Sprmrkt, un concept store cu haine, accesorii si mobilier create de designeri olandezi si internationali si, in acelasi timp, galerie de arta.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/Richcat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri