Presa se schimba la scara larga, sub puterea tehnologiei. Continutul generat de utilizatori ocupa un spatiu din ce in ce mai mare pe platformele de stiri. In acest context, doi cineasti si antreprenori din Danemarca, Cecilia Valsted si Lars Brask, au dezvoltat aplicatia IndieFrame, un serviciu global, insa cei doi jurnalisti au ales sa lanseze platforma, in premiera mondiala, in Romania, in contextul evenimentelor politice programate pentru perioada urmatoare, conform Revistei CARIERE.

Aplicatia este bazata pe vasta lor experienta in productia de filme documentare, printre care Burma VJ, nominalizat la Oscar. Cei doi lanseaza in premiera mondiala, in Romania, aceasta platforma de distributie de continut, care va incuraja oamenii sa devina smartphone reporteri.

„Motivul pentru care acum ne concentram pe Romania este simplu. Este o tara unde implicarea oamenilor in politica este mare, iar in 11 decembrie sunt alegeri parlamentare. Este un moment in care lupta impotriva propagandei este cruciala. Vedem evenimentele recente din SUA. Vrem sa incurajam romanii sa relateze din propria lor perspectiva – obiectiva – aceste evenimente de maxima importanta”, a declarat Cecilia Valsted, co-fondator IndieFrame.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Sursa foto: Shutterstock/Tetiana Yurchenko

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri