Posturile puse la dispozitie de catre cei de la ANAF sunt in Bucuresti, Alexandria, Constanta, Targu Jiu si Suceava. Bibliografia, conditiile de participare si de desfasurare ale concursului si alte informatii cu privire la concurs pot fi consultate aici. De asemenea, relatii suplimentare se pot obtine la telefon 021/319.97.59 /int. 2018, 2011 sau 1342, precum si la sediul ANAF din Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

Presedintele ANAF, Dragos Doros, a declarat, in luna decembrie, ca perceptia negativa privind agentia este cauzata atat de comportamentul unora dintre functionari, cat si de neintelegerea cadrului legal de catre contribuabil. La inceptul lunii octombrie, seful Fiscului anunta ca ANAF va deveni, in doi-trei ani, o institutie moderna, mai ales dupa ce isi va muta in mediul online tot mai multe activitati, iar angajatii nu vor mai fi nevoiti sa elibereze milioane de documente, ca in prezent, conform News.ro.

Persoanele fizice au posibilitatea sa utilizeze gratuit Spatiul Privat Virtual – un serviciu electronic disponibil la aceasta adresa, prin intermediul caruia pot verifica online situatia fiscala personala (obligatii fiscale, decizii de impunere, situatia declararii contributiilor de asigurari sociale de catre angajator), pot obtine adeverinte de venit si certificate de atestare fiscala, sau pot depune Declaratiile D200, D230, D220 in format electronic.

Sursa foto: agerpresfoto