1 Martie 2017

Sapte joburi la care nu te-ai gandit niciodata. Ti-ar placea sa fii bona pentru ursuleti Panda?



Daca crezi ca unele aspecte din jobul pe care il ai pot fi ciudate, gandeste-te mai bine. Iata o lista de locuri de munca la care nu te-ai gandit niciodata.

"Saritor profesionist pe saltele"

Reuben Reynoso este "saritor profesionist pe saltele" la o fabrica care realizeaza manual aceste produse. La locul sau de munca, Rueben trebuie sa sara in fiecare zi pe trei saltele diferite pentru a comprima materialele din interior, astfel incat oamenii sa poata dormi.

El isi ia in serios jobul si este bucuros ca face parte din linia de productie a saltelelor, potrivit CareerAddict.

Foto: l i g h t p o e t, Shutterstock


Desiger de avioane private

Jean-Pierre Alfano este fondator si director de creatie al AirJet Designs, un studio de design interior care amenajeaza interioare de avioane private. Compania ofera servicii care variaza de la design la machete 3D si pune la dispozitie personal calificat. Activitatea este una foarte nisata, reprezentand un serviciu iesit din comun dedicat oamenilor cu foarte multi bani.

Foto: Kristina Postnikova, Shutterstock


Testator de tobogane

Tanarul Sebastian Smith are un job extrem de placut, acela de a testa tobogane din parcuri acvatice. Prin intermediul jobului el a vizitat pana in prezent in 20 de parcuri acvatice, unde a testat dotarile acestora, iar pentru acest lucru primeste un salariu de 20.000 de lire sterline.

Foto: Olesia Bilkei, Shutterstock


Maseur de animale

Masarea unui animal de companie este considerata in prezent un job. Exista terapeuti care sunt specialisti in sanatatea animalelor, care cunosc anatomie si tehnici de masaj si le utilizeaza pentru a imbunatati starea "pacientilor". De asemenea, aceste persoane pot fi mari iubitori de animale.

Partea mai putin placuta a acestui job este ca profesionistii din acest sector fac eforturi sa demonstreze ca relaxarea muschilor si destresarea animalelor pot fi realizate printr-un masaj.

Foto: Barna Tanko, Shutterstock


Testator de inghetata

Iti poti imagina un job unde mergi la locul de munca si pe tot parcursul programului testezi 35 de tipuri de inghetata si iti spui parerea despre gustul lor? Nu este un vis, ci chiar un job platit, iar cei care fac acest lucru sunt numiti oameni de stiinta in domeniul alimentatiei.

Foto: Kseniia Perminova, Shutterstock


Bona pentru ursi Panda

Probabil unul dintre cele mai necunoscute joburi din lista este acela de bona pentru ursuleti Panda. In centrele de profil din China se cauta candidati pentru acesta functie, care este remunerata cu echivalentul a 19.000 de lire sterline pe an. Pe langa salariu, angajatii primesc mese gratuite, cazare si masina de serviciu.

Bonele trebuie sa le tina companie ursuletilor, sa se distreze impreuna cu ei si sa ii faca sa se simta bine cand par tristi.


Patron de cafenea pentru iubitorii de pisici

Cafenelele pentru iubitorii de pisici le pun la dispozitie vizitatorilor un mediu in care se pot relaxa impreuna cu animalele lor de companie feline. Stapanii pot savura un ceai sau o cafea alaturi de prietenii lor de suflet.

Foto: Tanchic, Shutterstock




Citeste si