Doina Cepalis, CEO Te-Rox, a vorbit in cadrul conferintei “EY Family Business - Next Generation” despre ideea de a preda fraiele afacerii generatiei urmatoare si despre implicarea pe care o au membrii familiei in companie, sustinand ca de anul urmator isi va concentra atentia spre o succesiune in adevaratul sens al cuvantului.

CEO-ul companiei a vorbit despre nesiguranta pe care o are generatia tanara, faptul ca in cadrul unei afaceri de familie, tinerii au senzatia ca nu pot face ce au facut parintii lor, iar greutatile intampinate de antreprenori sunt resimtite si de copii lor.

"Nu ne desfasuram activitatea intr-un mediu prietenos, e unul extrem de ostil, parca tot sarim bariere si spunem ca am reusit si anul acesta. Tanara generatie simte acest efort al nostru. Simt toate incercarile noastre. Trebuie sa fiu atenta cand vine vorba de succesiune afacerii, la anul imi voi concentra atentia spre un proces ca acesta in adevaratul sens al cuvantului", a declarat Doina Cepalis, CEO Te-Rox.

Antreprenoarea a declarat ca a impartit sarcinile in randul familiei in functie de departamentele care ii caracterizeaza si a caracterizat generatia de antreprenori din care face parte ca fiind una una "cernuta de crize".

"Membrilor de familie le-am dat departamente care ii caracterizeaza, inovatia si dezvoltarea, iar eu m-am concentrat pe mentinere. Noi suntem generatia antreprenorilor care au fost cernuti de crize, am trecut prin sita crizelor, eu simt ca e o alta criza si ma pregatesc, ma pregatesc sa am ce preda." a completat Doina Cepalis, CEO Te-Rox.

Te-Rox Prod are o cifra de afaceri de 28 de milioane de euro si 1150 de angajati, fiind cel mai mare producator de scaune auto pentru copii si elemente de siguranta din Europa, Te-Rox Prod detine actiuni intr-o companie din Brazilia si isi doreste sa se extinda, conform spusele CEO-ului.

Citeste si:
#RomaniaProfesionista trebuie sa sustina antreprenorii autohtoni
#RomaniaProfesionista trebuie...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Greșeli la interviul de angajare: 10 întrebări pe care NU trebuie să le spui
Setari Cookie-uri