CEO-ul companiei a vorbit despre nesiguranta pe care o are generatia tanara, faptul ca in cadrul unei afaceri de familie, tinerii au senzatia ca nu pot face ce au facut parintii lor, iar greutatile intampinate de antreprenori sunt resimtite si de copii lor.

"Nu ne desfasuram activitatea intr-un mediu prietenos, e unul extrem de ostil, parca tot sarim bariere si spunem ca am reusit si anul acesta. Tanara generatie simte acest efort al nostru. Simt toate incercarile noastre. Trebuie sa fiu atenta cand vine vorba de succesiune afacerii, la anul imi voi concentra atentia spre un proces ca acesta in adevaratul sens al cuvantului", a declarat Doina Cepalis, CEO Te-Rox.

Antreprenoarea a declarat ca a impartit sarcinile in randul familiei in functie de departamentele care ii caracterizeaza si a caracterizat generatia de antreprenori din care face parte ca fiind una una "cernuta de crize".

Citeste si:

"Membrilor de familie le-am dat departamente care ii caracterizeaza, inovatia si dezvoltarea, iar eu m-am concentrat pe mentinere. Noi suntem generatia antreprenorilor care au fost cernuti de crize, am trecut prin sita crizelor, eu simt ca e o alta criza si ma pregatesc, ma pregatesc sa am ce preda." a completat Doina Cepalis, CEO Te-Rox.

Te-Rox Prod are o cifra de afaceri de 28 de milioane de euro si 1150 de angajati, fiind cel mai mare producator de scaune auto pentru copii si elemente de siguranta din Europa, Te-Rox Prod detine actiuni intr-o companie din Brazilia si isi doreste sa se extinda, conform spusele CEO-ului.