Un numar de 3.373 de persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in mai 2017.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: agent de securitate (331), inspector (referent) resurse umane (292), lucrator in comert (248), bucatar (220), contabil (191), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (168), camerista (119), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (115), operator introducere, validare si prelucrare date (113), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (78).

Cei mai multi participanti se preconizeaza in judetele Brasov (196), Dambovita (154), Bucuresti (148), Constanta (140), Galati (132).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta ori pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.

Citeste si:
Softbinator Technologies oferă cursuri gratuite pentru studenții și...
Softbinator Technologies...
Sursa foto: mladen mitrinovic, Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri