"Dupa venirea pe lume a copilului meu…” Cu aceasta fraza isi incep povestile cateva tinere mame care au renuntat la joburile pe care le aveau inainte de nastere. Ele s-au orientat spre forme diferite de munca, tipuri de activitati care sa le aduca un venit, dar care sa le permita, in acelasi timp, sa petreaca mai mult timp cu familia, scrie Revista CARIERE. Poate deveni acesta un model?

Cristina Ropotan a decis, acum patru ani, odata cu venirea pe lume a lui Matei, sa renunte la jobul pe care il avea si sa se dedice cresterii copilului, dar si unui proiect nou. Inainte de sarcina era fotograf si PR al unei scoli de tango din Bucuresti. Dupa ce a nascut, pentru ca isi dorea sa petreaca mai mult timp alaturi de familie, s-a indreptat catre design grafic.

„Am reinvatat sa desenez alaturi de fiul meu, Matei, cu creioane colorate pe caiete reciclate si hartie de scris. Iar acest lucru s-a pastrat pana acum: cand lucrez la un proiect, imi place sa testez ideile mele in mediul analog (cu creioane, carton, foarfece si lipici) si abia apoi sa le transpun in lumea digitala”, povesteste Cristina.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Citeste si:
Modestia, integritatea, competenta si viziunea, atributele liderilor
Mesajul Prof. Dr. Robert...

Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Trei sferturi dintre antreprenorii romani sunt interesati de politica