Emilian Popa este investitor si antreprenor, specializat pe accelerarea comertului electronic in Africa si Orientul Mijlociu. A contribuit la evolutia unora dintre companiile e-commerce cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Africa de Sud, Nigeria, Rusia, Germania, Israel, India, Emiratele Arabe Unite, China sunt cateva dintre tarile in care Emilian Popa a facut afaceri. Telul sau este ca toate companiile pentru care implementeaza modele de business sa devina campioane la nivel regional si global, scrie Revista CARIERE.

Acum doi ani sustineati ca aveti sentimentul economic, ca Africa este „urmatoarea frontiera de business”, oportunitatile in regiune fiind enorme. Va mentineti afirmatia acum, cand Asia, in special cea de Sud-Est, acapareaza zona expansiunii de business?

Africa are un potential enorm, care vine ca urmare a urmatoarelor tendinte: schimbarea uriasa adusa de internetul mobil, pretul din ce in ce mai mic al telefoanelor mobile de tip smartphone, care le ofera utilizatorilor oportunitatea de a accesa internetul la un nivel fara precedent, modele de business „resource efficient” create prin adoptarea noilor tehnologii si un „youth-quake” african in mega-orase: populatia urbana in Africa are cresterea cea mai rapida in lume.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Citeste si:
Studiu: Majoritatea antreprenorilor ar infiinta din nou o companie
Studiu: Majoritatea...

Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
O saptamana pana la retailArena 2019, evenimentul anului in retail