A crescut numarul locurilor de munca in domeniul financiar. Ce specialisti se cauta

Locurile de munca in domeniul financiar au crescut cu 59% fata de anul trecut, potrivit datelor BestJobs.eu. Orasele cele mai ofertante sunt Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Cele mai multe anunturi in domeniul financiar sunt pentru posturile de contabil (580), economist (332), director economic (42), analist financiar (37) si ofiter credite/ofiter bancar (31). In sistemul bancar exista oferte pentru ofiteri de conformitate, sefi agentie, administratori cont, auditori, analisti credite, specialisti control risc si ofiteri colectare debite.

Orasele cu cele mai multe locuri de munca in domeniul financiar sunt: Bucuresti (436 anunturi), Timisoara (117 anunturi), Cluj-Napoca (99 anunturi), Arad (60 anunturi), Iasi (56 anunturi) si Brasov (51 anunturi). La fel ca si in cazul altor domenii de activitate, firmele cauta angajati din toata tara, astfel ca orice persoana interesata de o relocare poate opta pentru una din ofertele disponibile, in special daca se afla in orasele din apropiere.

Joburi in strainatate pentru finantisti

Oferta pentru domeniul financiar include si joburi in strainatate: Polonia (15 anunturi in Varsovia), Ungaria (8 oferte in Budapesta) si Franta (3 oferte in Menton).

In ceea ce priveste candidatii, companiile pot alege din randul celor peste 426.000 de candidati cu experienta in domeniul financiar si care ocupa sau au ocupat pozitii de economisti (83.517), contabili (105.117), auditori (50.535), analisti financiari (86.131), ofiteri credite (101.513).

Citeste si:
Locuri de muncă disponibile AZI, în România
Joburi disponibile în România...

Foto: Best Jobs

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Citeste si:
BAC-ul s-a terminat: cinci domenii în care te poți angaja ACUM
BAC-ul s-a terminat: cinci...
Sursa foto: Shutterstock.com / Stokkete

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri