Cristian Botan, consilier in cancelaria fostilor premieri Victor Ponta, Dacian Ciolos si Mihai Tudose, a relansat site-ul de recrutare in administratia publica, www.publicjob.ro, pe care l-a fondat in urma cu mai multi ani, cu scopul combaterii favoritismului si nepotismului din sectorul public. Peste 2.000 de posturi au fost scoase la concurs in luna ianuarie.

Cristian Botan a mai adaugat site-ului de recrutare cateva functii, astfel ca utilizatorii pot filtra acum posturile dupa studii si vechime, iar apoi pot configura alerte prin e-mail.

"Puteti stabili o alerta zilnica doar pentru angajarile din Bucuresti, pentru care sunt necesare studii superioare si care se adreseaza celor fara vechime anterioara. Daca vizati o institutie anume, puteti crea o alerta pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Primaria Capitalei si asa mai departe", a scris Cristian Botan, pe Facebook.

Platforma ofera si posibilitatea tehnologica de inscriere online pentru posturile din sectorul public, precum si optiunea de afisare a salariului pentru fiecare post in parte, insa aceste optiuni vor mai astepta pana atunci cand legislatia in vigoare va facilita aceste functii, a explicat Cristian.

De asemenea, utilizatorii site-ului pot accesa si o baza de date legislativa cu 700 cele mai frecvente legi, ordonante sau hotarari din bibliografia concursurilor.

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: Facebook / Cristian Botan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri