Joburi in administratia publica: un fost consilier guvernamental a lansat un site de recrutari

Cristian Botan, consilier in cancelaria fostilor premieri Victor Ponta, Dacian Ciolos si Mihai Tudose, a relansat site-ul de recrutare in administratia publica, www.publicjob.ro, pe care l-a fondat in urma cu mai multi ani, cu scopul combaterii favoritismului si nepotismului din sectorul public. Peste 2.000 de posturi au fost scoase la concurs in luna ianuarie.

Cristian Botan a mai adaugat site-ului de recrutare cateva functii, astfel ca utilizatorii pot filtra acum posturile dupa studii si vechime, iar apoi pot configura alerte prin e-mail.

"Puteti stabili o alerta zilnica doar pentru angajarile din Bucuresti, pentru care sunt necesare studii superioare si care se adreseaza celor fara vechime anterioara. Daca vizati o institutie anume, puteti crea o alerta pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Primaria Capitalei si asa mai departe", a scris Cristian Botan, pe Facebook.

Platforma ofera si posibilitatea tehnologica de inscriere online pentru posturile din sectorul public, precum si optiunea de afisare a salariului pentru fiecare post in parte, insa aceste optiuni vor mai astepta pana atunci cand legislatia in vigoare va facilita aceste functii, a explicat Cristian.

De asemenea, utilizatorii site-ului pot accesa si o baza de date legislativa cu 700 cele mai frecvente legi, ordonante sau hotarari din bibliografia concursurilor.

Citeste si:
eJobs vrea sa fie primul site de recrutare care sare de 10 mil. euro
CEO eJobs: Vom fi primul site...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Sursa foto: Facebook / Cristian Botan

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri