IAA Young Professionals lanseaza campania de recrutare " Inspiring young leaders" prin care isi propune sa selecteze tinerii profesionisti pasionati de marketing si comunicare care isi doresc sa faca parte dintr-o echipa recunoscuta la nivel global.

Campania se desfasoara in perioada 26 februarie - 10 martie 2018 si sunt invitati sa aplice atat studenti, cat si tineri profesionisti din marketing si comunicare dornici sa contribuie la dezvoltarea industriei de Marcomm.

IAA Young Professionals este singura asociatie din Romania dedicata tinerilor profesionisti din domeniul marketingului si comunicarii. In cei 10 ani de activitate YP a desfasurat 200 de evenimente care au avut o audienta de aproximativ 16.000 de participanti. IAA Young Professionals este castigatoare a 4 premii internationale IAA Inspire Young Leader si a premiului de cea mai creativa filiala Young Professionals din lume.

“Printre primele criterii pe care le urmarim in selectia candidatilor se numara pasiunea pentru domeniul marketing-ului si a comunicarii, potentialul de crestere si motivatia de a contribui la industria de Marcomm. Expertiza in domeniu nu este un criteriu de selectie, pentru ca in YP oferim posibilitati diverse de dezvoltare profesionala aplicabile in stadii diferite de cariera”, a declarat Iulia Niculae – Cuciurean, pesedintele IAA Young Professionls.

Inscrierile se pot face prin completarea formularului de pe pe site-ul IAA YP.

IAA Young Professionals Romania este un program al International Advertising Association ce reuneste tineri profesionisti sau studenti in ultimii ani de studiu universitar, atrasi de pasiunea comuna pentru domeniul marketingului si al comunicarii. La nivel international, asociatia are peste 1000 de membri din 15 tari: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elvetia, India, Italia, China, Turcia, Romania, UK si Bosnia Hertegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals Romania sunt: CompetitIAA (concurs de marketing si comunicare), Serile YP (dezbateri si workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (solutii de marketing pentru ONG-uri).

Sursa foto: Rawpixel.com/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri