„27 de pasi” e scanteia perfecta care poate declansa combustia intr-un demers initiatic de transformare personala. Dupa ce citesti cartea lui Tibi Useriu, e greu sa pui intrebari astfel incat sa nu capeti raspunsurile pe care le afli deja citindu-i marturisirile. Iti trebuie un timp de detasare si de decantare. Este evident ca omul acesta, trecut prin multe, nu se poate pierde printre raspunsuri ample, intortocheate, cu divagatii mestesugite. Are nevoie de intrebari directe, tintite, precum modul lui spontan de a vorbi, de a fi, fara pretiozitati care nu-i sunt in caracter, noteaza Revista CARIERE.

I-ar fi placut sa aiba abilitati de explorator, daca si-ar schimba un sigur atribut care ii displace acesta ar fi comoditatea, ii place ca scriitor Paulo Coelho, in copilarie il venera pe Jean Claude van Damme, dar de atunci, nu mai crede in eroi, i-ar fi placut sa traiasca in Franta anilor 1800 si, daca ar fi posibila reincarnarea, s-ar intoarce in lumea aceasta ca lup. Ambitia e cea mai mare calitate a lui, isi detesta mersul cocosat si faptul ca se ingrasa usor, iar pentru cineva care isi traieste viata la extreme, surprinzator este faptul ca el crede ca cea mai evidenta caracteristica a sa este cumpatarea. Un interviu-fulger, de pe coclaurile lumii, asa cum ii sade bine unui globe-trotter.

INTERVIU

Cine crede lumea ca esti, Tibi Useriu?
Lumea, in general, decupeaza realitatea dupa cum ii convine. Pentru unii, sunt erou, pentru altii, bandit, iar pentru altii organizator al competitiei Via-Maria-Theresia. Nu exista un raspuns standard.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri