Brandul companiei, cultura organizationala conteaza foarte mult pentru tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca, a spus Gabriela Puskas, Managing Partner Performance Group, la Conferinta HR 2.0., organizata de wall-street.ro.

Care este strategia companiilor prin care vor sa atraga cat mai multi candidati? "Este o combinatie intre retentie si marketing", a declarat Gabriela Puskas.

Atunci cand isi cauta un loc de munca, pentru tineri conteaza brandul companiei, conteaza ca aceasta sa aiba o imagine buna, o cultura organizationala bine stabilita, care incurajeaza invatarea. "De asemenea, foarte important este ca liderul ca inteleaga ca diferentele de generatie nu inseamna nimic bun sau rau, ci inseamna oameni diferiti, stiluri diferite, care au asteptari difetite", a adaugat Gabriela Puskas.

Angajatorilor trebuie sa le fie foarte clar pe cine angajeaza pe rolul respectiv, astfel incat personalitatea persoanei sa se potriveasca cu rolul respectiv.

"Ceea ce ofera compania anajatilor va fi o provocare pentru lideri, avand in vedere ca multi ani de acum incolo va fi reprezentat de generatia Y", a conchis Gabriela Puskas.

Partenerii Conferintei HR 2.0. sunt Lugera, Flanco si Smart Experience.

Sursa foto: Ovidiu Udrescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri