Despre generatia "fulgi de nea", cu psiholoaga Mirela Horumba, liderul anului 2017 in parenting

Pentru ca engagementul articolului despre „generatia fulgi de nea” a fost nesperat de mare, am rugat si un specialist sa ne indrume in aceasta controversa iscata de inchiderea fortata a scolilor in Bucuresti din cauza conditiilor meteo nefavorabile, noteaza Revista CARIERE.

Interviu cu Mirela Horumba, liderul anului 2017 in parenting

Toti ne plangem de aceste generatii inadaptate, fara sa realizam ca sunt, de fapt, si produsul nostru, al parintilor nerealisti. Iar self-leadershipul nu se construieste cu copii de portelan care stau sa se sparga la primul viscol al iernii.

Este foarte adevarat faptul ca generatia tinerilor de astazi, care in mod firesc intra in domeniul vietii profesionale active, este rezultatul direct al manierei in care acestia au fost educati de catre parintii lor. Desi intentiile sunt intotdeauna pozitive, implementarea acestora lasa adesea de dorit, iar rezultatul se vede in comportamentele care adesea sunt departe de ceea ce am sperat si ne-am dorit. Este o mare provocare pe care o resimtim din ce in ce mai acut la nivel de familie, si implicit de societate.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Citeste si:
„Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA” începe pe 15...
A 8-a Ediție a Conferinței...

Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri