Cu o experienta de peste 11 ani in achizitii si management, Cezar Dumitrescu si-a facut intrarea in Consiliul de Administratie al companiei DONA Marketing Grup la inceputul acestui an, coordonand activitatea echipei de achizitii farmaceutice pentru farmaciile DONA si distribuitorul DONA. Logistica SRL.

Grupul Dona intretine relatii comerciale directe cu companii farmaceutice de top mondial, ale caror produse acopera peste 70% din piata romaneasca de medicamente.

Cezar Dumitrescu este absolvent al Facultatii Montesquieu, Bordeaux cu specializarea „corporate management”. Dupa absolvire, a continuat aprofundarea in domeniul economic, urmand cursurile unui masterat dedicat managementului achizitiilor, in cadrul Institutului de Management al Aprovizionarii Industriale si a acumulat experienta manageriala in industria reciclarii si in domeniul auto.

noul membru in consiliul de administratie al grupului Dona„M-am alaturat echipei DONA Marketing Grup cu obiectivul de a eficientiza activitatea departamentului de Achizitii si a pregati acest departament pentru a raspunde provocarilor aduse de dezvoltarea lantului de farmacii DONA si a distribuitorului DONA. Logistica”, a mentionat Cezar Dumitrescu.

Pe langa activitatile de marketing, compania DONA Marketing Grup desfasoara procese de achizitii de produse farmaceutice, asigurand o buna aprovizionare a retelei Farmaciilor DONA. In noul sau rol in cadrul companiei, Cezar Dumitrescu va fi responsabil de intregul spectru de produse ce se regasesc in cele 327 Farmacii DONA, cat si de produsele distribuite de DONA. Logistica.

Grupul DONA este format din firmele: SIEPCOFAR SA, DONA. Logistica, Dona Marketing Grup si companii in franciza DONA. Grupul DONA, cu o cifra de afaceri de peste 230 milioane euro, reuneste 327 de farmacii detinute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat romanesc si peste 2.500 de profesionisti in domeniul sanatatii.

Citeste si:
Romania, tara farmacistilor, dar nu si a fizioterapeutilor
Romania, tara farmacistilor,...

Sursa foto: Shutterstock / Eviart

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Ethica Distributie: 350 de farmacii si o noua marire de capital