Gloria Noriega, directoarea Institutului Mexican de Analiza Tranzactionala, dezvaluie cum ne putem construi cel mai bun scenariu de viata

Imbunatatirea calitatii vietii personale si profesionale reprezinta un subiect din ce in ce mai abordat in ultimul timp. Avem nevoie sa intelegem mai bine cum ne construim relatiile sociale, fie ca este vorba de cele de familie ori de cele profesionale. Cu totii avem moduri specifice de a reactiona in anumite situatii, noteaza Revista CARIERE.

Dr. Gloria Noriega este directoarea Institutului Mexican de Analiza Tranzactionala (IMAT) din Mexico City si a fost presedinta Asociatiei Internationale de Analiza Tranzactionala (ITAA). In 2008 a primit Premiul Memorial Eric Berne din partea ITAA, pentru cercetarea ei despre „Mecanismele de transmitere a scenariului”, care reprezinta o contributie importanta la dezvoltarea teoriei Analizei Tranzactionale.
De asemenea, Gloria este formator si supervizor in Mexic, America Latina, Europa, Africa de Sud, dar si autoarea mai multor articole de specialitate.

De la profesoara la specialista in analiza tranzactionala si psihologie transgenerationala

Dar in ce moment al vietii a ales Gloria Noriega o asemenea profesie, care a fost motivul si cum de a devenit pasionata de un domeniu pe care putini oameni il cunosc? „In timp ce eram profesor la scoala gimnaziala am devenit din ce in ce mai interesata de dezvoltarea personalitatii si a relatiilor dupa perioada copilariei”, spune Gloria, in cadrul unui interviu acordat Revistei CARIERE.

Citeste si:
„Leadership-ul CIO în noua ordine mondială VUCA” începe pe 15...
A 8-a Ediție a Conferinței...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului
Sursa foto: Revista CARIERE

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri