In ziua de astazi aproape ca nu te mai poti referi la un domeniu de activitate, la un mod de a face un lucru, la un proces de invatare fara sa nu pomenesti si despre digitalizare. Implementarea noilor tehnologii si viteza cu care sunt puse in practica concepte precum virtualizare, inteligenta artificiala sau machine learning, au adus schimbari de necontestat atat la nivel economic, cat si social.

"Avem in fata o revolutie digitala, adesea numita si a patra revolutie industriala, care impacteaza cererea de pe piata muncii si redefineste skill-urile fortei de munca. In 2017 s-a mentinut acelasi trend de crestere, cu multi jucatori noi care au intrat pe piata si business-uri in continua dezvoltare si extindere a operatiunilor. Piata de recrutare a fost si ramane una dinamica, poate cea mai competitiva din ultimii 5 ani", a declarat, pentru wall-street.ro, Luiza Muller, director HR Orange Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont