Ubisoft, unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT, anunta majorarea salariului pentru pozitia de entry-level game tester. In prezent, un angajat pe aceasta pozitie castiga un salariu de 2.390 de lei, la care se adauga tichetele de masa.

Departamentul de Quality Control din cadrul Ubisoft are 1.000 de angajati: specialisti, dar si pasionati de gaming aflati la inceputul carierei.

"Procesul de recrutare implica, pe langa bifarea cerintelor obligatorii de cunoastere a limbii engleze si suitei Microsoft Office, identificarea acelor candidati cu o baza solida de soft skills, pe care sa construim fundatia tehnica de cunostinte in domeniu", a declarat Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft Romania, Serbia si Ucraina.

Pe langa remuneratia salariala si tichete de masa, angajatii au acces la sala de fitness din sediul companiei, la jocuri, inclusiv posibilitatea de a accesa resurse de e-learning specifice industriei, precum si alte facilitati care sa le asigure cele mai bune conditii de dezvoltare pe plan personal si profesional. De asemenea, in functie de vechimea in companie, angajatii beneficiaza de asigurari de viata si sanatate si un fond de pensie facultativa.

Ubisoft este unul dintre cei mai vechi angajatori din industria IT si primul din domeniul jocurilor video, avand o vechime de 25 de ani in Romania si peste 1.700 de angajati in departamentele Productie, Quality Control si IT.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri