Poti sa ai experienta indelungata intr-un anumit domeniu si sa fii foarte apreciat ca profesionist, dar daca esti prea modest la interviuri, ai diverse erori in CV sau daca nu stii cum sa-ti prezinti abilitatile in ambele cazuri, oricat de bun esti, vei primi doar oferte care nu te vor incanta sau nu te vor ajuta sa te dezvolti pe viitor. Sau, si mai rau, poti ramane blocat ani de zile pe acelasi nivel si in aceeasi sfera salariala.

Descarca e-book - Sfaturi de la experti ca sa eviti greselile din procesul de recrutare

Fie ca nu stii cum sa aplici, cum sa-ti faci CV-ul pentru a-l egala sau a-l depasi pe al altor concurenti sau ca nu stii ce si cum gandesc de fapt angajatorii, rezultatul va fi acelasi - irosesti timp si resurse fara a evolua notabil in cariera si fara a-ti mari veniturile raportat la experienta.

Pentru a sprijini candidatii in demersurile lor, am intrebat 19 experti in management si recrutare: "Ce greseli observati in CV-urile candidatilor si la interviuri si ce ar putea sa faca mai bine sau sa evite candidatii pentru a avea mai multe sanse de a fi selectati."

Raspunsurile le vei gasi in acest e-book-ul atasat si in infograficul de mai jos. (Link descarcare e-book - deasupra fotografiei de cover).

sfaturi de la experti in recrutare

Sursa foto: Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Artemisa Negrila
Artemisa Negrila este Fondatoarea AccesisPro.ro, o companie romaneasca care ajuta candidatii sa-si prezinte punctele forte in fata angajatorilor si sa-si perfecteze pachetul de promovare profesionala: CV-ul, video CV-ul, profilul Linked In, interviul si negocierea salariala. Programele AccesisPro.ro dezvolta excelenta profesionala si ii sprijina pe cei care doresc sa exploreze noi oportunitati in cariera sa-si caute un job aliniat cu pasiunile si abilitatile personale.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri