Retailerul european de mobila si de decoratiuni interioare JYSK Romania, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, demareaza o campanie dedicata atragerii noilor angajati si retentiei celor existenti.

Obiectivul JYSK este deschiderea a peste 100 de magazine in Romania pana in anul 2020, momentan existand 62 si 770 de angajati. Pana la finalul lui 2018 sunt planificate cel putin cinci deschideri de magazine, in Mioveni, Roman, Bucuresti, Slobozia si Medgidia. Pe fondul acestei expansiuni a companiei, JYSK da startul campaniei sale de Employer Branding "Joburi pe stil scandinav", dedicata atragerii noilor angajati si retentiei celor existenti.

Printre beneficiile oferite angajatilor de la JYSK se numara asigurarea medicala privata, tichetele de vacanta care, in functie de vechimea in companie, pot ajunge pana la 1.500 de lei, training-urile, tichetele de masa, cafea si fructe zilnic, un tort cu ocazia aniversarii si o petrecere tematica anuala la care participa angajatii din toata tara. Politica de beneficii este actualizata regulat in functie de nevoile si feedback-ul angajatilor.

In ceea ce priveste mobilitatea profesionala asigurata de JYSK, exista un plan de promovare in trepte. De pilda, un Asistent de vanzari poate promova ca Responsabil de o zona a magazinului, apoi ca Manager de departament (Responsabil administrativ, Responsabil logistica, Director adjunct), apoi ca Director de magazin in training, Director de magazin, Director de district in training si Director de district.

"Ne dorim noi colegi, dar vrem si sa ii promovam pe cei existenti, chiar avem un indicator care masoara acest lucru, rata de promovabilitate interna. Principalul nostru avantaj este ca deschidem in medie 15 magazine noi pe an, ceea ce inseamna ca avem disponibile anual 45 de posturi noi de Manageri de departament, 15 posturi noi de Manager de magazin si doua pozitii noi de District manageri", a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

JYSK Romania a incheiat anul financiar 2016-2017 cu o cifra de afaceri de 363 de milioane de lei si un profit de 54 de milioane lei, ceea ce reprezinta o crestere de 63%, respectiv 97% comparativ cu 2015/2016.

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 50 de tari, are peste 20.000 de angajati si peste 2.500 de magazine. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii, odata cu deschiderea unui magazin in Germania. In Romania, JYSK a intrat in anul 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri