(P) Toamna incepe cu Targul de Cariere

Turneul Targului include opt orase, respectiv Chisinau, Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu, Brasov si Oradea, iar perioada este cuprinsa intre 22 septembrie si 16 noiembrie.

Zeci de angajatori au confirmat prezenta la evenimente, fiind puse la dispozitia celor interesati locuri de munca din diverse domenii: IT, Retail, Financiar-bancar, Automotive, Marketing, Servicii si Limbi straine. Lista companiilor participante este imbogatita constant, angajatorii oferind candidatilor si programe de internship, chiar si oportunitati de a face voluntariat. Companiile care doresc sa faca parte din categoria angajatorilor pot accesa formularul de inscriere. Majoritatea participantilor la evenimente au varsta cuprinsa intre 21 si 40 de ani si fac parte atat din categoria celor fara experienta, dar si din cea a angajatilor cu ani de munca la activ.
In cadrul fiecarui eveniment vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii, speed challenge-uri, angajatorii avand ocazia sa interactioneze indeaproape cu cei interesati de gasirea unui loc de munca. La fiecare targ participa intre 2000 si 5000 de candidati, pregatiti cu un set de abilitati care-i poate transforma in angajati. Evenimentele Targului de Cariere ating o cifra de 25.000 de participanti si peste 350 de companii inscrise.
Targul de Cariere este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Republica Moldova si Romania, reunind sute de angajatori si mii de candidati. Evenimentul a demarat in anul 2006 si are loc de doua ori pe an, in sezonul de primavara si cel de toamna. Mai multe detalii despre calendarul evenimentelor gasiti pe site-ul oficial.

Setari Cookie-uri