A opta editie a conferintei HR 2.0, ce va avea loc in data de 28 februarie, la Hotel Sheraton, sala Iridium, aduce fata in fata specialisti de top in resurse umane, antreprenori, manageri, experti in domeniu si consultanti, intr-o discutie dinamica.

In cadrul evenimentului, la care participarea este gratuita, se vor aborda teme de interes imediat, cum ar fi: provocarile in domeniul recrutarii; deficitul de talente versus deficitul de angajati; importul de forta de munca versus marea migratie a romanillor; ce inseamna in realitate employer branding si tendinte in retentia angajatilor.

Observam ca piata fortei de munca din Romania se imparte in doua mari directii extreme: pe de o parte vorbim de lupta pentru talente, in domenii precum IT sau BPO, pe de alta parte, industrii precum HORECA sau constructii, care se confrunta cu o lipsa acuta de personal.

Poti participa gratuit la conferinta HR 2.0 - detalii si inscriere aici.

O tendinta tot mai interesanta care se contureaza, este importul de forta de munca din Asia, care sa compenseze migratia masiva a romanilor in Uniunea Europeana. Puse la un loc, toate aceste tendinte contureaza o piata a muncii tot mai provocatoare, pe care o vom analiza in cadrul conferintei, impreuna cu experti de top din HR.

Printre invitatii confirmati se numara Cristina Savuica - Chief Happiness Officer Lugera, Andra Antonescu - HR Director Cegeka, Daniel Mischie - CEO City Grill, Dorin Bodea - General Manager Result Development, Vlad Stoicescu - Cercetator in Leadership si Nicuta Enache - Proprietar Ciao Niki.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
eJobs a anuntat rezultatele financiare pe 2018