Combinatul Siderurgic Galati angajeaza anul acesta peste 200 de muncitori, prin intermediul Scolii de Ucenici. In 2019, Programul de Ucenicie a fost regandit si are trei campanii de recrutare, in lunile aprilie, august si noiembrie.

"Vom recruta, practic, continuu. Ne pregatim, astfel, pentru proiectele de dezvoltare din perioada urmatoare. Vrem muncitori dornici sa invate, sa se dezvolte profesional - individual si in echipe - si care pot lucra asiduu si sigur”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

Mihaela Craciun, directorul de resurse umane al Combinatului, a transmis ca, prin intermediul Scolii de Ucenici, compania ofera absolventilor de liceu si de scoli profesionale, dar si persoanelor cu experienta, oportunitatea "unei cariere de lunga durata, intr-un mediu aflat intr-o permanenta dezvoltare".

Multi dintre ucenicii primei serii din 2019 au fost recrutati in urma evenimentului “ReDescopera Combinatul”, prin care cei interesati au vizitat, recent, echipamente - cheie si au discutat cu siderurgisti.

In pregatire este si "Saptamana Portilor Deschise pentru Educatie", cand elevii liceelor tehnice se pot familiariza cu industria otelului si cu oferta de ucenicie. Compania mai are parteneriate cu Liceele “Paul Dimo” din Galati si „Costache Conachi” din Pechea, cu scoli profesionale locale, precum si cu Agentia Judeteana petru Ocuparea Fortei de Munca.

Scoala de Ucenici a Combinatului a pregatit, pana acum, circa 500 de muncitori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »