EURES Romania dispune de 100 de locuri de munca in domeniul agricol, in Spania. 50 de posturi sunt pentru recoltare si 50 de posturi pentru ambalarea fructelor.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, care ofera cele 100 de locuri de munca, este compus din mai multe ferme dedicate producerii si comercializarii fructelor (mere, cirese, pere, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra in camp, la cules fructe, sau in fabrica, la aranjarea fructelor in lazi si caserole.

Salariul oferit este de 6,25 euro brut/ora, pentru lucrul in camp si 5,96 euro brut/ora, pentru lucrul in fabrica.

Cheltuielile de transport dus - intors Spania sunt suportate de lucrator, iar pentru cazare si alte cheltuieli se retine 10% din salariu. Contractele de munca sunt pe o perioada de 3 – 9 luni si se semneaza in Spania, dupa inscrierea in sistemul de securitate sociala.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (strada Spatarul Preda, nr. 12, corp cladire C, etaj 1) pentru a fi inregistrate in baza de date. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: consimtamant de prelucrare a datelor cu caracter personal, conform Regulamentului UE 679/2016 (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, C.V si adeverinta medicala cu mentiunea "Clinic sanatos".

Joburi in strainatate pentru...
Citeste si: Joburi in strainatate pentru romani. Ce specialisti se cauta

Termenul limita pentru inregistrarea dosarelor este 10 mai 2019.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura