(P)Psihologie, Drept, Informatica sunt domeniile preferate de viitorii studenti ai Universitatii Spiru Haret

Bucuresti, 12 iunie 2019 - Platforma de preinscriere online la una dintre cele 14 facultati ale Universitatii Spiru Haret ramane deschisa viitorilor candidati pana pe data de 28 iunie 2019. Campania de preinscriere online a inceput pe data de 11 februarie 2019, iar pana in acest moment numarul preinscrisilor la unul dintre cele 42 de programe Licenta si 31 programe Masterat este dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.
  • Campania de preinscriere online la programele de studii Licenta si Masterat continua pana pe 28 iunie 2019

  • Numarul celor care s-au preinscris este dublu fata de 2018

Programele de Licenta de Psihologie, Pedagogia invatamantului primar si prescolar, Drept, Informatica si Kinetoterapie si motricitate speciala alcatuiesc un top 5 in optiunile viitorilor studenti care au ales acest demers de preinscriere online la Universitatea Spiru Haret. in preferintele candidatilor pentru alegerea unui program de Masterat, pe primele cinci pozitii se afla Psihologie clinica si interventie psihologica, Kinetoterapia in afectiuni locomotorii, Administratie publica si management in context european, Contabilitatea agentilor economici si a institutiilor publice si Educatie fizica si antrenament sportiv.

Aplicantii care au completat online pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro formularul de preinscriere online din dreptul programului de Licenta sau de Masterat trebuie sa isi confirme locul pana pe 31 iulie 2019 si nu vor mai achita taxa de inscriere in valoare de 130 de lei.

Campania de preinscriere online de anul acesta a inregistrat un numar dublu de aplicanți fata de aceeasi perioada din 2018 in demersul initiat de Universitatea Spiru Haret. De asemenea, proiectul «Liceenii» aflat in al saselea an de implementare, a fost extins de anul acesta in judetele centrelor noastre universitare in parteneriat cu Inspectoratele scolare. Proiectul a reprezentat o modalitate eficienta de interactiune cu elevii claselor a XI-a si a XII-a. Universitatea Spiru Haret a ales in aceasta perioada a campaniei de preinscriere sa aiba un dialog direct cu viitorii studenti, prin participarea la diferite targuri educationale unde cei interesați au putut veni si cere detalii despre oferta educationala din anul universitar 2019 - 2020. Numarul mare de vizitatori la standul universitatii de la aceste evenimente ne-a confirmat ca tinerii sunt foarte interesati de informatii atunci cand vine vorba de alegerea lor educationala pe termen lung“, declara Laura Grigore, reprezentant al departamentului de marketing și comunicare.

Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret pentru anul universitar 2019 – 2020 este disponibila in cinci centre universitare din tara: Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova sau Campulung. Viitorii haretiști pot alege dintre specializari precum Drept, Administratie publica, Politie locala, Educatie fizica si sport, Kinetoterapie si motricitate speciala, Litere, Informatica, Medicina veterinara, Psihologie, Pedagogia invatamantului primar si prescolar, Marketing, Management, Contabilitate si informatica de gestiune. Descrierea programelor de Licenta din toate centrele universitare poate fi vizualizata pe site-ul https://www.admitere.spiruharet.ro/licenta. Trebuie mentionat ca in oferta programelor de Licenta se regasesc si doua in limba engleza: Medicina Veterinara si Marketing.

Oferta educationala pentru programele de Masterat vizeaza 12 domenii precum Informatica, Drept, stiinte Administrative, stiințe ale comunicarii, Contabilitate, Finante, Management, Marketing, Psihologie, stiinte ale Educatiei, Filologie, stiinta Sportului si Educatiei Fizice. Din anul universitar 2019 – 2020, vor fi introduse doua programe noi de studii universitare de Masterat: Administratie publica si management in context european si Managementul integrat al afacerilor. Toate detaliile despre programele de Masterat din cele cinci centre universitare pot fi aflate de aici https://www.admitere.spiruharet.ro/masterat.

Viitorii studenti pot accesa platforma online de preinscriere din toata tara si pot completa formularul in functie de centrul universitar, programul de Licenta sau de Masterat, forma de invatamant. Sistemul implementat inca din anul 2017 are rolul de a veni in sprijinul viitorului candidat prin simplificarea procedurilor administrative specifice inscrierii la facultate. Parcurgerea urmatoarelor etape ale procesului de admitere in cadrul universitații este obligatorie. Admiterea propriu-zisa are loc in perioada 1 iulie - 27 septembrie 2019.

Dobandirea statutului de student consta in depunerea dosarului de candidatura (ce include formularul de preinscriere), susținerea probelor de admitere specifice domeniului ales, obținerea calificativului de „admis” și incheierea contractului de studii.

Universitatea Spiru Haret mentine legatura cu studentii, absolventii, dar si cu cei interesati de proiectele in care institutia este angrenata prin intermediul site-ului http://www.spiruharet.ro/ sau a paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret/.

Descopera Universitatea Spiru Haret si fii student haretist de la 1 octombrie 2019!

__________________________________________________________________________

CONTACT:

Laura Grigore, laura.grigore@spiruharet.ro Departamentul Marketing, Relatii Publice si Comunicare

Email: pr@spiruharet.ro, laura.grigore@spiruharet.ro

Telefon: 021.314.00.75 int. 10028 int. 10011

Mobil: 0743146653

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri