Peste 27.650 de locuri de munca sunt disponibile pe piata locala in prezent, se arata in datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Se cauta multi agenti de securitate, lucratori comerciali si muncitori necalificati.

La nivel national, cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (1.875), lucrator comercial (1.396), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (970), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie (763), muncitor necalificat in industria confectiilor (750), manipulant marfuri (734), ucenic (703), ambalator manual (699), confectioner-asamblor articole din textile (569), vanzator (524), montator subansamble (501).

Din cele 27.652 de locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, 1.490 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer in diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 14.810 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de munca fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fara studii.

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri