Bucurestenii aflati in cautarea unui loc de munca pot alege dintre cele 5.088 de posturi vacante aflate in evidentele Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), informeaza joi institutia.

Potrivit unui comunicat al AMOFM, peste jumatate din numarul total de locuri de munca disponibile in perioada 12 - 18 decembrie sunt adresate muncitorilor calificati, respectiv 3.321, potrivit Agerpres.

Totodata, 237 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 568 celor cu studii medii, iar 962 pentru muncitorii necalificati, potrivit datelor furnizate de agentii economici.

Printre locurile de munca pentru persoanele cu studii superioare se numara 11 oferte de sef birou/serviciu financiar-contabilitate, sapte oferte de manager, 32 de oferte de sef departament produse alimentare/nealimentare.

Persoanele cu studii medii au de ales, printre altele, dintre 32 de locuri de munca pentru agenti de vanzari, 76 de oferte pentru agent servicii client sau 41 de oferte de mercantizor.

Citeste si:
Joburi de mii de euro in strainatate. Vezi cui se adreseaza
Locuri de munca pe IT-isti si...

Pentru muncitori calificati sunt disponibile 71 de posturi de asistent maternal, 863 oferte pentru lucrator comercial si 814 oferte ce vizeaza agenti de securitate.

Deoarece baza de date a locurilor de munca vacante este una dinamica, AMOFM publica zilnic, pe site-ul institutiei, locurile de munca vacante declarate de angajatori, mentioneaza sursa.

AMOFM Bucuresti, conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, furnizeaza serviciul de mediere a muncii prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.

Citeste si:
Salarii de 2.000 de euro: 80 de persoane pot lucra in Germania
Salarii de 2.000 de euro: 80...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
10.000 posturi, 800 someri. Mai merita sa faca Statul targ de cariera?