Lucian Enaru preia pozitia de director general al companiei Schneider Electric Romania si Republica Moldova, incepand din luna februarie. Aceasta numire vine la incheierea mandatului de patru ani al lui Marius Persinaru.

Marius Persinaru se va dedica dezvoltarii proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanta in management si leadership strategic.

Pe de alta parte, Lucian Enaru va prelua functia de director general, dupa 13 ani in cadrul echipei Schneider Electric. De-a lungul timpului, el a ocupat diverse pozitii in vanzari si marketing, cea mai recenta fiind de director de vanzari. Noua pozitie reprezinta o recunoastere a realizarilor si experientei profesionale acumulate si o ocazie de a implementa o noua directie strategica business-ului de peste 70 milioane euro.

„Obiectivul meu principal va fi acela de a promova solutiile digitale in domeniul eficientei energetice si de a le oferi clientilor si partenerilor nostri produsele, solutiile si aplicatiile EcoStruxure, pentru eficienta si dezvoltare durabila”, a precizat Enaru.

Citeste si:
BMW Group Romania are un nou CEO
BMW Group Romania are un nou CEO

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Andra Olar-Caragea este noul CEO al firmei de insolventa CITR
Setari Cookie-uri