Bursa din Londra (London Stock Exchange Group - LSEG) anunta ca Centrul de Tehnologie si Operatiuni din Bucuresti a atins pragul de 200 de angajati specializati in diverse tehnologii si roluri corporate. In continuare, centrul recruteaza pentru ingineri specializati in software si infrastructura in Java, Python, precum si alte tehnologii.

Hub-ul din Bucuresti joaca un rol esential in furnizarea de servicii grupului la nivel global si clientilor sai din intreaga lume.

LSEG se angajeaza sa contribuie la ecosistemul educational din Romania prin dezvoltarea unui parteneriat strategic si pe termen lung cu doua universitati locale, mentionand Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Parteneriatele au fost fondate in scopul corelarii ofertei educationale cu cerintele actuale ale mediului socio-economic local. Grupul este implicat activ in dezvoltarea personala si profesionala a studentilor.

"Suntem foarte multumiti de cresterea centrului din Romania. Angajatii nostri joaca un rol important in proiecte cheie de Infrastructura si tehnologie din cadrul Grupului. Prin cresterea preconizata pentru urmatorii doi ani, ne asteptam sa consolidam capacitatile data science si sa putem crea si sustine noi divizii din grup. Ne concentram mult pe dezvoltarea si bunastarea oamenilor nostri, pentru ca ne dorim o echipa implicata, permitand oricarui angajat sa-si continue calatoria si evolutia in cariera in cadrul grupului LSEG", a spus Andreea Stanescu, director general London Stock Exchange Group.

Retail jobs

Punand in evidenta biroul de ultima generatie si pozitionarea strategica in zona central-vestica a Bucurestiului si in apropierea statiei de metrou Politehnica, LSEG a acomodat spatiul de birouri pentru a gazdui 400 de angajati pana in 2021.

LSEG recruteaza pentru o gama larga de oportunitati pentru echipa sa din Bucuresti, cautand sa angajeze ingineri specializati in software si infrastructura in Java, Python, SQL, C ++, C #, Linux, Sybase, Drupal.

London Stock Exchange Group este o companie cu o vasta experienta internationala, ce ofera servicii de infrastructura hardware, dar si software pietelor de capital. In mai 2018, a fost stabilit centrul R&D din Bucuresti ca fiind unul de excelenta, de cercetare si dezvoltare (R&D).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri