Agentia Spatiala Americana (NASA) va angaja mai multi astronauti pentru misiuni programate in urmatorii ani, inclusiv pe Luna si pe Marte.

Cei interesati pot aplica pentru posturile deschise incepand cu data de 2 martie pana la finalul lunii martie.

Salariile oferite de catre NASA celor care vor fi angajati variaza intre 105.000 de dolari si 160.000 de dolari.

Candidatii trebuie sa fie cetateni americani, cu studii acreditate in inginerie, biologie, fizica sau matematica. Printre candidatii acceptati vor fi si cei inscrisi in primii doi ani de doctorat sau sunt absolventi de medicina care au parcurs toate stadiile profesionale, inclusiv doctoratul sau au acreditari din programele pilot implementate in scoli.

In plus, candidatii trebuie sa aiba si o experienta profesionala de cel putin doi ani ca si 1.000 de ore de zbor la mansa avioanelor.

NASA nu a specificat un numar de posturi deschise, insa in datile anterioare au fost angajati intre 8 si 12 persoane. Anunturile Agentiei sunt luate cu asalt de doritori, ultima data aplicand peste 18.000 de persoane.

Sursa foto: By Vadim SadovskI/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri