Criza generată de coronavirus nu a redus nevoia de training a companiilor, ci mai degrabă a generat o cerere de conținut care să ajute oamenii în procesul lor de adaptare la această nouă situație. În acest context, compania Trend Consult și Ascendia au lansat un portofoliu de cursuri noi, online, sub brandul “eJourneys”, menit să asiste adaptabilitatea organizațiilor.

Parteneriatul presupune construirea și distribuirea de cursuri online care vizează schimbări concrete, specifice, în comportamentul oamenilor și punerea la dispoziția cursanților a exemplelor de comportamente și instrumente care să fie ușor transferabile în practica de zi cu zi.

Au fost dezvoltate module practice, scurte, intensive și la obiect.

“Există de ceva vreme ideea acestui parteneriat și aveam de gând să lansăm cursurile în acest an, însă criza prin care trecem ne-a forțat să ne regândim strategia și să accelerăm procesul lansării, ca să putem veni cât mai rapid și eficient în ajutorul organizațiilor mici și mari și a oamenilor, care doresc o adaptare cât mai rapidă la noua situație. Modulele actuale sunt menite să ofere un ajutor imediat tuturor organizațiilor și proiectul își propune să implementeze online trainingul și în România, la scară largă”, a declarat Andrei Ristea, managing partner Trend.

Toate modulele urmează succesiunea descoperire - conceptualizare - aplicare în practică printr-un conținut on-line interactiv, prietenos și accesibil, în limba română.

Citeste si:
Opt soluții pentru angajații care și-au pierdut jobul pe timp de criză
Pași pentru revenirea la...

“Ascendia participă la dezvoltarea proiectului în special cu capabilitatea de a susține, prin tehnologia specifică, realizarea rapidă a unor module cu un grad ridicat de interactivitate și aliniate cu tendințele actuale în zona de online training, oferind totodată, companiilor care nu au platforme de tip Learning Management Systems, platforma proprietară CoffeeLMS. Putem așadar oferi o soluție eLearning completă.” (Declară Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia)

Împreună dorim să contribuim la eforturile industriilor autohtone de a trece cu success peste perioada de criză. Acesta este și motivul pentru care am accelerat lansarea parteneriatului și a cursurilor online pe care le aveam în pregătire.

Trend Consult este o companie antreprenorială romanească, cu activitate în piața de consultanță și training.

Ascendia este prima companie de eLearning din România listată la Bursa de Valori București (simbol de tranzacționare ASC), cu o experiență de peste 13 ani în crearea de conținuteducațional interactiv, de tip eLearning. Este cunoscută pentru platforma de invățare pentru companii CoffeeLMS și pentru editorul de cursuri eLearning LIVRESQ.

Citeste si:
Sfat pentru români: Un curs de IT vă poate ajuta să găsiți un job,...
Angajator cu mii de...

Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Citește și
Investițiile în dezvoltarea angajaților, puse ”pe hold”. Trainingurile, amânate
Setari Cookie-uri