În plină pandemie, EXELO, una dintre cele mai mari companii de training, consultanță și dezvoltare din România dă startul webinariilor #Selfaware, prin care trainerii si consultanții invită la introspecție de business.

”Momentele pe care le trăim azi ne împing către o reflectare individuală, dar si către una colectivă, punctează Mircea Mihai, Managing Partner la EXELO. Azi ne întrebăm cine suntem? Ce putem face? Cum vom continua? Unde? Când vom reporni la drum?. De aceea, am ales ca în cadrul webinariilor #SELFAWARE să invităm manageri de top si antreprenori care să împărtășească experiența “momentului COVID19” atât pentru ei, cât și pentru organizația și industria în care activează! adaugă el.

Traneri precum Marian Staș, Raluca Cîmpea, Irina Dogaru, Iustin Ivlev, Codrin Dan Nicolau, Mircea Mihai, cărora le-au fost alături în cadrulc ursurilor și trainingurilor sute și mii de manageri din România, scanează noile a peespective de business din România.

”Noi, cei de la EXELO, ne propunem sa declinăm noua realitate pe care o trăim cu toții în cadrul unor webinarii #Selfaware. Obiectivul? Apropierea digitală în ciuda distanțării sociale.”, afirmă Marian Staș, trainer de top la EXELO, dar și profesor asociat la Harvard Kennedy School.

Webinariile #Selfaware, derulate de cei de la EXELO, vor avea o frecvență săptămânală. Ele au debutat joi, 23 aprilie, de la ora 17.00, cu 3 manageri și antreprenori de top: Madalina Mihai, Employee Experience Manager _VOIS, Ștefan Popa, CEO Abeauty Clinique și Radu Zlatian, Director de Cercetare-Dezvoltare Softronic.

Aceștia au vorbit despre cum au trăit pandemia până acum și cum au abordat companiile în care activează situația provocată de situația de urgență. Ce fac acum și ce pași vor urma după ieșirea din starea de urgență. Vor fi necesare reinventări? Repoziționări? Reorganizări?

Din 2008, EXELO Training & Development, Partenerul in Romania al Global Knowledge, este compania de training care abordeaza ciclul de dezvoltare al solutiei de business prin intermediul unei combinatii de instrumente aferente domeniilor de expertiza: Analiza de Business, Management de Proiect si Abilitati de Business. Printre partenerii lor de business se numără Continental, BRD Societe Generale, Alpha Bank, , Apa Nova Ploiesti, BCR, , CEZ Romania, Soft Tehnica, Universal Alloy, Delgaz Grid, Emerson, EximProd, First Bank, OMV Petrom și altii. EXELO a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de circa 640.000 euro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri