Clădirile de birouri au fost pregătite pentru reîntoarcerea angajaților la locul de muncă, în urma implementării măsurilor obligatorii în vigoare, de prevenție în sănătatea publică, se arată într-un comunicat de presă al Asociației Investitorilor în Real Estatedin România (AREI - Association of Real Estate Investors).

„Încă de la începutul lunii aprilie, revenirea în siguranță la birou a fost preocuparea principală a asociației și fiecare membru în parte a lucrat la câte un plan de măsuri specifice. În acest context, am avut un dialog constructiv cu autoritățile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregătire în vederea reîntoarcerii la locul de muncă. Siguranța și sănătatea publică este și va rămâne prioritatea zero pentru noi,” a explicat Antoanela Comșa, președintele Asociației Investitorilor în Real Estate.

Între măsurile luate în clădirile noastre de birouri se numără:

  • instalarea de panouri separatoare la recepția clădirilor,
  • igienizarea și curățarea conform protocoalelor impuse de autoritățile publice,
  • utilizarea de stickere pe culoare, scări și la intrări,
  • marcarea orientativă în lifturi și zonele de așteptare,
  • instalarea de dispensere cu substanțe de dezinfectare a mâinilor în toate zonele de acces în clădiri, în spațiile comune, lângă ușile cu deschidere manuală șiîn apropierea lifturilor,
  • crearea de culoare și zone speciale dedicate furnizorilor și curierilor.

„Totodată, în contextul în care, după data de 15 mai, angajații s-au întors, treptat – treptat la birou, înțelegem căunele preocupări ale celor care doresc sărevină la locul de muncă sunt legate de transportul în comun. În acest sens,am pus la dispoziția chiriașilor noștri multiple opțiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete și trotinete, mai spun reprezentanții asociației.

Retail jobs

AREI reunește 24 de companii inclusiv: AFI Europe România, Argo Capital Property, Bluehouse Capital, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus România, Cordia România, CTP Invest, Estoria City, Forte Partners, Globalworth, GranVia România, Hercesa Imobiliara, Lion’s Head Investments, Mulberry Development, NEPI Rockcastle, Portico Investments România, Portland Trust, Professional Immo Partners, P3 Logistic Parks, S Immo România, Sonae Sierra România, Speedwell, Țiriac Imobiliare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri