Banca Transilvania și SIF Moldova oferă trei burse la Executive MBA University of Hull, în valoare totală de 30.000 de euro. Competiția este pentru persoanele care doresc să urmeze un program MBA 100% britanic, organizat în Cluj-Napoca, cu profesori internaţionali.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani experiență în management şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Banca oferă Bursa BT Roberto Marzanati, în valoare de 15.000 de euro, care acoperă integral taxa de studii pentru cei doi ani, iar SIF Moldova, două burse, fiecare în valoare de 7.500 de euro.

Programul Executive MBA University of Hull constă în 12 module despre managementul general al unei afaceri, cursurile abordând teme variate, precum: gândire sistemică, marketing, mediul internațional de afaceri, consultanță și managementul proiectelor, contabilitate, managementul resurselor umane, comportament organizațional, leadership etc.

Diploma de absolvire este internaţională și acordată de University of Hull.

Pentru noua generaţie de cursanţi din care vor face parte şi bursierii cursurile încep în 30 iulie, în Cluj-Napoca. În funcţie de evoluţia pandemiei, University of Hull este pregatită să predea online toate cursurile.

În ultimele luni, cursanții actuali ai programului au avut cursuri exclusiv online, precum şi o serie de webinarii cu invitaţi internaționali.

Din 2015, de când a fost lansată şcoala de business Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, au absolvit programul 100 de cursanți, iar în prezent studiază peste 30 de manageri și antreprenori. Programul este derulat în România prin intermediul Asociației Transilvania Executive Education, organizație non-profit care reunește Universitatea Hull, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Este susținut de Banca Transilvania, Electrogrup și Emerson.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri