Avocado.red, o platforma integrată care conectează utilizatorii cu terapeuți, avocați, coachi și alte tipuri de specialiști, lansează un program de consiliere gratuită pentru profesioniști și antreprenori care trec printr-o perioadă dificilă ca urmare a crizei sau a disponibilizărilor și au nevoie de coaching pentru dezvoltarea personală și profesională.

Cu sprijinul a 72 de coachi voluntari care vor dona 1.560 de ore de consiliere, Avocado.red va facilita până la finalul acestui an un număr de 2.080 de sesiuni gratuite de coaching online, de câte 45 de minute fiecare. Astfel, 520 de profesioniști vor beneficia de câte patru sesiuni prin care să învețe să gestioneze mai ușor dificultățile financiare sau emoționale generate de criza Covid-19.

„Ne dorim să venim în sprijinul antreprenorilor și managerilor în contextul în care, în această perioadă marcată de profunde schimbări la nivel economic și social, aceștia au nevoie de toată susținerea pentru a reporni motoarele business-urilor și a face față presiunii psihologice”, precizează Kinga Orosz, Product Manager Avocado.

Pentru a beneficia de coaching online gratuit, cei interesați trebuie să se înregistreze pe site-ul avocado.red și să completeze formularul și un chestionar de înscriere. Cele patru sesiuni gratuite de consiliere au loc în mediul online, pe parcursul a patru săptămâni, iar durata unei sesiuni este de 45 de minute.

"Coaching-ul este despre deblocarea potențialului de performanță și punerea lui în mișcare în viitorul apropiat. Coaching-ul are la bază convingerea că oamenii vor și pot să facă lucruri din ce în ce mai bune. Un coach nu-ți va spune ce și cum să faci, ci îți va pune întrebările potrivite prin care vei descoperi și implementa propriile tale soluții la provocările pe care le ai", explică Kinga Orosz.

Citeste si:
Motivele pentru care companiile dau bani "grei" pe coaching
Mihai Stanescu, RoCoach:...

Echipa startup-ului Avocado.red a început proiectul în august 2019 și a lansat online serviciul în luna iunie a acestui an. Business-ul este susținut de expertiza de peste 18 ani a BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Momentan, pe Avocado.red sunt disponibili coachi, psihoterapeuți, avocați și urmează extinderea și către alte tipuri de experți: mentori de business, consultanți de marketing, nutriționiști etc.

Avocado.red se adresează atât persoanelor care au nevoie de un specialist, cât și companiilor care vor să ofere astfel de abonamente angajaților, ca beneficiu extra salarial. Startup-ul Avocado.red se concentrează momentan pe piața din România, însă are deja câțiva specialiști internaționali care pot fi accesați direct din platformă. În planurile de viitor intră însă și extinderea la nivel european.

Sursa foto: Waraporn Wattanakul_Shutterstock

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri