Mars, unul dintre cei mai mari producători din domeniul alimentar, anunță numirea lui Jan Záhumenský în funcția de director financiar pentru Europa Centrală începând cu 1 septembrie 2020, potrivit unui comunicat de presă.

După 5 ani petrecuți în cadrul filialei austriece a Mars, acesta se va reloca în Praga, de unde va fi responsabil de managementul financiar pentru cele patru țări incluse in regiunea Europa Centrală, respectiv România, Ungaria, Cehia și Slovacia. Fosta directoare financiară, Yesim Ozer, a fost numită Market Director Mars pentru Țările Baltice, după trei ani alături de echipa din Europa Centrală.

Jan Záhumenský are experiență în domeniul financiar, deținând de-a lungul timpului mai multe roluri în cadrul Mars. Acesta s-a alăturat companiei în 2013 ca manager financiar pentru Cehia și Slovacia, iar în 2015 a avut oportunitatea de a își continua cariera în cadrul Mars Austria, trecând prin roluri precum manager financiar sau controller financiar. În 2018 a fost promovat ca CFO Mars Austria.

Mars a intrat pe piața din Cehia în 1992. Din 2016, compania a operat în Cehia prin Mars Multisales Europa Centrală, care include și piețele din Cehia, Slovacia, România și Ungaria. Cu 540 de angajați, organizația operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. În plus, Mars operează două dintre cele mai mari fabrici ale sale din regiune. În Poříčí nad Sázavou în Cehia, se află una dintre fabricile Mars Wrigley ce produce gumă de mestecat și bomboane, precum și un centru de dezvoltare de dulciuri, iar în Ungaria, Mars operează o fabrică de mâncare de animale în regiunea Csongrád-Bokros.

Citeste si:
Trei tipuri de îngheţată contaminată cu oxid de etilenă, retrase de...
Trei tipuri de îngheţată...
Sursa foto: Facebook Mars Incorporated

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri