Senzații tari la muncă. Un parc de distracții în care să lucrezi în această perioadă

Pandemia a schimbat considerabil modul în care munca remote este privită, atât de către angajatorii, cât și de angajații din întreaga lume. Pentru a diversifica locul în care oamenii lucrează, un parc de distracții din Tokyo le pune la dispoziție angajaților locuri inedite în care să-și aducă laptopurile și să lucreze.

Unul dintre acestea este o roată panoramică, ce dispune de conexiune Wi-Fi peste tot. Așadar, pentru iubitorii de senzații tari sau pentru cei care pur și simplu s-au săturat de sufrageria de acasă în care își petrec tot timpul, această nouă provocare este perfectă pentru ei.

Săptămâna trecută, Yomiuriland, parcul de distracții din Tokyo, Japonia, a început să ofere un pachet „workcation” care le permite oamenilor care lucrează de pe un laptop să facă acest lucru lângă o piscină resort-esque sau chiar pe o roată, scrie cnet.com.

La fel ca numeroase alte țări, Japonia a adoptat, de asemenea, munca de acasă, de la declanșarea pandemiei. În iunie, guvernul nipon a solicitat ca cel puțin 70% din angajați să lucreze de acasă, pentru a limita cât mai mult posibil infectarea cu coronavirus.

Citeste si:
80% dintre companii spun că lucrul la distanță este noua normă pe...
Sondaj PwC: 80% dintre...

Un sondaj realizat de Reuters în luna august a arătat că 65% dintre companii au încurajat personalul să lucreze de la distanță. Fujitsu, ca și Twitter, a anunțat un acord permanent de lucru de la domiciliu pentru cei 80.000 de angajați ai săi.

FOTO: Twitter/ Yomiuriland

Sursa foto: Pexels

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri