Inspecția Muncii a elaborat un ghid privind desfășurarea activității în regim de muncă la domiciliu/telemuncă/program individualizat de muncă, ca urmare a modificărilor legislative care vin cu măsuri suplimentare ce țin de combaterea pandemiei de COVID-19.

Având în vedere Hotărârea nr. 52/5.11.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Inspecția Muncii a elaborat un ghid menit să îndrume angajatorii care își vor desfășura activitatea în regim de muncă la domiciliu/telemuncă sau prin aplicarea un program individualizat de muncă.

Ghidul vine în sprijinul angajatorilor și conține explicații privind aplicarea și modalitatea de înregistrare în registrul general de evidență a salariaților în conformitate cu prevederile H.G. nr.905/2017 privind registrul general de evidență a salariaților, a situațiilor în care activitatea se desfășoară prin:
- stabilirea unor programe individualizate de muncă;
- munca la domiciliu;
- telemuncă.

Puteți vizualiza ghidul în atașamentul de mai jos sau pe site-ul Inspecției Muncii AICI.

Ghid Privind Munca La Domiciliu _i Telemunca_legislatie_operarerevisal_final3 by Armand Iliescu on Scribd

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri